• (040) 195 867
 • kokrica.ks@gmail.com  Smučarsko društvo Kokrica deluje po načelu slogana : Kvaliteten razvoj smučarja tekača, kot dolgoročna naložba za življenje. Naše poslanstvo je vključevati mlade v šport, ter jih seznaniti z različnimi športnimi programi v času razvoja. Za pravilen razvoj športnikov-tekmovalcev skrbi magister športne vzgoje, Klemen Arh.  Način treniranja in količina treninga je prilagojena sposobnostim in starosti otrok. Da pa letni treningi brez snega, niso preveč dolgočasni, tekmovalci veslajo po gorenjskih jezerih, plezajo v steni v Preddvoru, gorsko kolesarijo, tečejo na vrh smučarskih skakalnic, rolkajo na rolkarski progi na Kokrici in po manj prometnih cestah okoli Kranja, …

  Rdeča nit vadbe je smučarski tek in biatlon. Redno se udeležujemo tekem na državnem in mednarodnem nivoju. Naši tekmovalci, kljub temu da društvo ni rezultatsko usmerjeno in je bistvo le zdrav razvoj mladih športnikov, dosegajo ugledne rezultate.

  Društvo skrbi tudi za povezovanje mladih in starejših na področju rekreacije. Organizirali smo prireditvijo Nordijska hoja treh generacij, katera je bila zelo dobro sprejeta in obiskovana. V svoje vrste vabimo otroke in mlade od 8 – 17 let starosti.


  Kontaktni podatki:
  E-pošta:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  Fb profil: SD-Kokrica
  Internetna stran: www.tsd-kokrica.si